Jag älskar skitsnack, jag får reda på så mycket om mig själv som jag inte visste

                   
                                                                          #SWAG

Kom hem från våra vänner för nån timme sen och jag hade det rätt kul där. Vi åt och sen var jag med en utav dom som hette Paula och vi tog en massa foton inne och ute och efter det kollade vi på
"är du smartare än en femteklassare" och sen åkte vi hem igen. Här hemma har jag bara suttit vid datorn och dampat facebook och musik, jag tänkte gå och lägga mig snart eftersom att jag är ganska trött fast att det är ganska tidigt (?) men ändå, sängen är min bästa vän ;) iallafall om jag är trött !

KRAM och godnatt

One direction infection

Just nu så sitter jag vid datan med musik på högsta volym och läser gamla och nya FRIDA och JULIA tidningar och har det anmält trevlig lite sådär forever alone. Eftersom att jag kollat igenom alla mina gamla tidningar igen så har jag hittat väldigt många one direction affischer som jag satte upp genast på min lilla one direction vägg ! Det blev verkligen jättebra, men får knappt plats med några fler på den väggen...

får snart fixa en ny vägg till det. Ska fortsätt lite med läsandet tills jag snart ska fixa i ordning mig för att vi ska till några kompisar ikväll (det blev det som jag skrev) så det ska bli roligt :)

KRAM♥



image description

 


Idag fyller finaste vännen Paula år!

                                        




Grattis finaste Paula på din 13 årsdag jag hoppas du får en grymt bra födelsedag med massa presenter!
Älskar dig vännen, Massa KRAMAR till DIG !♥

KRAM


I'd like to be everything you want.


Hej snyggingar! Idag är det lördag och jag har egentligen inte bestämt något speciellt att göra, tror att vi ska hem till ett par kompisar sedan men jag vet inte riktigt än. Annars så blir det att bara vara hem och kolla på några serier. Eftersom att inget roligt hänt ännu idag så kan jag blogga mer under dagen vad som händer och sånt. Fixar ett litet inlägg efter att jag ätit frukost eftersom att jag vankade typ för 20 min sen..Men ni får det så snart jag kommer tillbaka!

KRAM


Påsklov ska de va !

                    
                                                                                                                        

Kom hem från skolan för 1 halvtimme kanske och fixat mitt rum somvanligt när jag kommer hem från skolan en fredag. Idag vet jag inte om jag orkar dansen för att jag är för det mesta klar och har bara finslipningen kvar till tävlingen och då kan jag lika väl göra den hemma idag, men vi får se vad jag gör. Ikväll är det tonår igen och det ska bli väldigt kul, vet inte riktigt vad vi ska göra där men något roligt blir det iallafall.

Sen nu är jag väldigt glad för att det är påsklov, huuuuurrraaa! älskar att va ledig från skolan somd e flesta gör.
På påsklovet ska jag nog mest va med kompisar och på fredag blir jag 13 och det ser jag fram emot.
Och en utav mina väldigt bra kompisar fyller år imorgon så henne kommer jag nog ge en liten överaskning ikväl thihihih...

Ska fixa min lilla outfit som jag tänkte ha till tonår nu!

KRAM

Swaggi

Godmorgon^^
Har precis vaknat och insåg precis att det var sista fredagen innan påsklovet, grymt fett bra alltihop !! Och sen idag börjar jag 9:10 så jag har ca 1 timme kvar att fixa mig. I skolan så kommer det va chill idag, först har vi bokjuryn och sen historia, slöjd teori & musik. Riktigt soft faktiskt. Men bloggar mer när jag kommer hem.

KRAM<3
(bara 1 vecka kvar nu tills jag blir tonåring)


Torsdag

Hejhej! Skolan har varit ganska så bra och jag har hunnit en massa i historia så det är jag väldigt stolt över och sen att jag hann skriva min engelska uppsats som jag missat i ett par veckor i skolan. Jag slutade skolan idag vid 14:15 och då gick jag hem och jag har bara suttit vid datorn och läst en grymt bra novell. Ingenting har varit så annorlunda eller intressant så jag kommer väl lägga upp några små inlägg som ni kan läsa.

KRAM

Inköp från marieberg:)

Hejhej!
Köpte lite när jag var på marieberg. Alla kläder kommer från gina tricot så ni vet det. På marieberg hade jag hur mysigt som helst med mamis, det är alltid kul att spendera en tjej dag/kväll ihop bara vi 2.

Men iallafall det som jag köpte är mest till sommaren och sånt som jag letat efter att köpa i typ 100 år (?)

                   
                     

KRAM


Marieberg

Ska åka iväg snart med bästa mamma till mareberg (en galleria) och stafium outlet, så ska vi gå runt där och så får jag se vad jag hittar om jag nu gör det.

KRAM<3


Årets första glass som också blev årets kärlek

Åt denna goda glass för endast 14 kr !
Den är verkligen jättegod. Det är som en behållare med en massa isglasskulor i som har smaken: jordgubb och citron.
Jag rekommenderar den väldigt mycket och man får en väldigt somrig känsla av att äta den.


Håll huvudet högt, mamma ska få se vilket barn hon har fött

                                 
                    
                                 
                                 
                                 
                                 
                                                                 Bilder från dagen ↑

Shasha!

Lördagen idag har vart bäst och lika varm som igår! vaknade runt 9:00 tror jag och då fixade jag mig för att sedan gå upp till Brickebackens centrum för att det var brickebackens dag med olika saker att göra, inte så roliga saker, men ah iallafall där var jag och pappa en stund innan jag träffade Malin,Ebba,Kristina,Debbi,Jana och Adela och så var jag med dem i ett par timmar och vi gick runt mest i brickebacken och köpte glass och pommes frites som vi åt vid Viktoriaskolan medans vi körde massa typ fotbollsgrejer king och sånt. Efter det gick vi tillbaka mot konsum och där träffade jag Nadja och Alexandra så då började jag va med dom.

Först så var Ebba och dom med, men efter ett tag gick dom och då var jag ensam med Nadja och Alexandra. Vi gick mest runt i brickebacken och åt lite. Runt 16:30 gick jag hem för att de skulle på någon iransk fest.

Efter att jag ätit hemma så gick jag hem till Ebba och då var vi en stund tills 19:45.
Sen har jag bara suttit vid datan och sen kollat på TV med pappa.
Imorn ska jag nog va med någon kompis och sen på kvällen har jag dans!

KRAM♥

 


Dans !

                                                    Nu drar jag och cyklar till dansen
                                                                    KRAM♥

varm solig fredag

Hejsan, nu kom jag precis hem från skolan eller det har inte varit någon skola direkt utan vi var först och kollade på Hjalmar Bergman teatern och kollade på "sjönheten & odjuret" och den var hela 3 timmar (!) så det var väl ganska tråkigt att sitta still och kolla påd et så länge, men jag klarade mig i think...
Sen efter det gick/cykla min klass och jag till Engelbrekt skola för att äta mat, tacooos ! så det var väldigt gott.

Precis när vi ätit stod hela klassen och jag och pratade med några gamla gubbar som hade förlorat ben och sånt där så det var ganska synd, men det var väldigt kul att prata med dem. Efter det stack vi alla till Kulturskolan som är en aktivitets"skola" som man kan ha dans,teater, spela instrument osv. Och där spelade vi rock på instrument även det var väldigt kul. Klockan 14:30 så cyklade jag hem eftersom att det var slut på dagen då så idag har jag inte ens sätt skolan haha.

Här hemma håller jag på att fixa mig och packa mina grejer till dansen, tonår (det blir film ikväll och jag har godis med mig därför packar jag ner det) och sen saker till pappa eftersom att jag ska vara där i helgen och han bor i brickebacken så jag har ju inte flyttat riktigt helt därifrån som tur är !
Och imorn är det brickebackens dag med en massa kul saker som tivoli saker fast för mindre,tävlingar,uppträdandeen,barnklädesbytardag och massa annat och där ska jag väl gå med mina kompisar.

Sen idag är det ju riktigt varmt ! jag har svettats hela dagen (nödvändig fakta) för att jag haft stickad tröja och svarta tajta jeans så det var verkligen kok hett, men det braiga är ju att det snart är sommar :D
LÄNGTA SOM FAN.

KRAM♥
                                            
                                           

LÄNKNING

http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.sehttp://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/
http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/http://klaraxl.blogg.se/

                        LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS LÄS

Regler är till för att brytas !

Hejhej!
Idag har man vart i skolan och haft det chill och det har mest vart att det varit eget arbete nästan hela dagen.
Sen efter skolan hämtade mamma mig på skolan och då åkte vi runt hela jordklotet, kändes det som, för att hämta Towa på hennes skola och sen körde mamma oss till brickeberg och jag och Towa var först och sen gick vi till Viktoriaskolan och träffade en massa personer vi kände och 1 utav dom var Jonathan så han var med oss resten av dagen och vi har inte gjort så mycket utan mest gått runt och pratat och sånt.

Efter det så åkte jag bussen till statoil för att mamma skulle hämta mig kl 18:30 för att vi skulle äta på nån resturang och det var jättegott! och nu är jag hemma igen. Dagen har verkligen vart bäst för det var jätte längesen jag träffade Towa och Jonte så det var verkligen kul, men nu ska jag kolla på Glee och chilla framför datorn, puss!

KRAM