...

Hejhej!
nu e man förkyld igen! (kan det aldrig sluta?) så idag har man fått vara hemma och lyssnat på one direction!♥ och sen har jag kollat på lite tv-serier :) Igår så hade jag ju namnsdag (Maria heter jag i mellannamn) så då fick jag en underbar fleecefilt med USA märket på och sen fick jag beställa en ubersnygg one direction tröja av pappa. ÅHH som jag längtar tills den kommer !!!!

men iallafall jag tror att jag kanske ska till skolan imorn, men tror nog inte det för mår verkligen bajs just nu :(
och på fredag har jag ett big baota problem! Det är så att min klass ska ha disco för hela skolan samtidigt som det är både dans och tonår, så måste välja mellan dem 3 sakerna och om jag väler dans så blir det tonår också och om det blir disco, blir det bara disco...Och jag vill ju jättegjärna gå på dansen och träna inför tävlingen som är om 2 månader för jag har ju redan missat en gång och jag behöver all tid just nu att träna!
Men får se vad det blir så bestämmer jag mig nog imorn vad som är bäst för mig :)

tjarrå!
KRAMAR♥
                 
                  sommar♥..

Vad jag köpte på bokrean i onsdags!

   
De engelska böckerna,Gossip girls boken, inlåsta och döden skall du tåla är alla köpta på Bokia.
Stephen king boken & gittar ackords boken är köpt på ICA MAXI.
"Anne Franks dagbok" köpt på bokrean på cdon.com


Before I die

    
    
   
   
   
   
   
   
   
   
    
    
   
   


Den dåliga uppdateringen beror på...

             
Tjenare!
Har verkligen dåligt samvete nu :( Lovade ju att blogga när jag kom hem från Tina igår, men det blev så fullt upp för när jag skulle hem igen från Tina så skulle jag iväg igen och handla massa grejer och fixa lite saker till folk så sen när jag kom hem var jag för ttrött för att sätta på datorn så jag somnade ganska snabbt efter att jag kommit hem. Men som dagen såg ut igår så var det mest att vi var hemma hos Tina och sen stack vi till Tybble ett tag innan vi träffade på Nico och Evelina. Ganska kort och bra handligen på dagen ;) hehe..

Dagen idag har sett ut såhär: Först imorse så fixade jag mig iordning för att åka och bada med några kompisar i Brickebacken och det var verkligen grymt kul! sen så åkte jag hem och nu resten av dagen och kvällen har jag kolla på snart hela säsong 1 av GLEE (en musikal film som går på tv) jag köpte boxen igår för bara 99 kronor (!). så det har verkligen vart toppen de med. Som sagt så är jag väldigt social efter en massa timmar med bara att kolla på film så jag hade tänkt att lägga in ett par inlägg på bloggen som ett förlåt på den dåliga uppdateringen! KRAM♥

Tina!!!

STATUS!! Är påväg till Tina nu i brickeberg för att spendera dagen med henne och andra kompisar :) bloggar mer sen när jag kommer hem!

KRAM


Bokrean här kommer jag!

Hej! Ska åka iväg med mamma nu till marieberg trorja och kolla lite på bokrean, det kan bli stan istället, men får se. Jag hoppas kunna hitta en bok som jag länge velat ha...
Men om jag hittar något kommer det upp på bloggen.

KRAM<3


#vi kallar det fettisdagen

   
Nu har man smaskat i sig en stor god semla eftersom att det är fettisdagen, älskart'♥
Hoppas ni också ätit många semlor idag!

KRAM♥


Har ingenting att skriva om..

Hej igen!
Min blogg är verkligen urtråkig! Har ingenting just nu att skriva om så det är därför knappt några inlägg kommer att komma under sportlovet. Men ska försöka iallafall.

vad vill ni att min blogg ska handla om egentligen? jag är ju ny på bloggandet så det är ju svårt att veta helt.
Ni får kommentera allt som ni vill ha med i bloggen så ska jag försöka att hitta på något bra och speciellt för den här bloggen, jag hoppas bara att ni kommer att bli nöjda.

Det som jag tänkt att göra på bloggen är att skriva om foton, tycker ni det låter bra? hur jag gör ljus och kontraster och sånt? och hur man gör i photoshop.
Ni får ju självklart skriva om ni tycker att det låter som en bra idé eller inte för jag vill ju att ni ska bli så nöjda som möjligt. Själv här på bloggen har jag knappt lagt in några bilder som jag gjort eftersom att jag försöker fixa så att ingen kan kopiera dem eftersom att jag vill helst ha dem för mig själv eftersom att de är privat tagna, men funkar inte precis som jag velat, några hjälp kanske?
Ska iallafall börja med det så snart som möjligt när jag har tid (sportlovet är ganska fullt med saker att göra)
De andra får ni hitta på :) kanske videoblogga eller vis outfits? kom med hur många förslag som helst jag blir bra gladare och snappar åt mig alla idéer!

Sen senare hade jag tänkt att skriva alla bloggar jag läser och tänkte ha en tävling senare i Mars som jag hoppas att många vill va med i för det utlovas väldigt bra priser :))) det kan jag lova er, för jag som sagt sponsrar med ett företag på blogg.se som utlovar mig några priser att tävla ut om. så håll utkik här på bloggen när det kommer upp.

KRAM♥

7 timmars dans och trött nu...

Hejsansvejsan!
Har precis kommit hem från en helt fantastisk dansdag som var hur grym som helst! som sagt som rubriken säger så är jag grymt trött efter 7 timmars dans. Längtar verkligen till tävlingen den 28 april, wiho!
Jag skulle ha tagit massa foton, men jag fick inte plus att dansen tog över. Så någon annan dag kanske. 
Fast nu så ska jag vila lite tills mamma kommer med massa kartonger från den gamla lägenheten som ska ner till källaren och efter det blir det att hyra film toppen dag ju efter dansen :)

KRAM♥

HEMMA!

Godkväll!
Är hemma nu!! thihi vad roligt jag har haft och ätit mycket! man hann nästan inte bli hungrig innan man skulle äta igen. Men kul var det verkligen. Och jag som sa att jag skulle lägga in några tidsinställda inlägg, så vill jag säga som ni nog redan märkt att det inte blev några p.g.a att det inte fanns någon teckning och min dator slutade fungera precis innan jag åkte så inget blev det med det och några bilder hann jag knappt ta så det blev det inte heller (HAHA jag e tråkig)
men sen när jag kom hem så skyndade jag mig med att sätta på mina danskläder och sedan drog jag till dansen och hade kuuuuuuul. Och imorn blir det dans maraton inför tävlingen i April på stället där jag dansar på Nerikes dans institut. Från kl 09:00-15:00 blir det att vara där och träna med en massa andra som går på tävlingsdans :) ska faktiskt bli riktigt grymt  d me :)))

iallafall nu o ikväll blire dator,TV ny premiär på BB=Big brother och sånt lite smått, kommer väll kanske att läsa en bok jag fick idag som handlar om Thailand!

KRAM♥

                                  

#fuckswag

Hejhej bloggeeeen! <3 Packat min väska fullisch nuuu :') *busig* tog mä typ halva mitt rum :)
HAHA, nej men asså har typ tvångstankar att jag behöver allting och jag vill inte glömma något.
så nu fattas bara skridskor (haha) och lite granna till som jag inte kan ta fram nu och sen är jag helt
klar med packningen. Ska verkligen bli jättekul, kommer ju självklart ta många bilder så att ni får se hur det är där och vad vi gör (om ni vill förstås).
Eftersom att det är 3,5 timmar kvar så hade jag tänkt kolla på lite TV och kolla in några bloggar
och sen får jag hitta på något om jag tröttnar på det.

Sedan en sak till kommer att lägga upp några tidsinställda inlägg trorja, hoppas jag hinner med det bara :P

KRAM♥
                               

My comeback to school

Godmorgon!
Har precis gjort mig iordning till skolan för att vara där och vi slutar 13:00 idag, thihi toppen!! :) sen efter skolan hade jag tänkt packa inför hajken (det är inte scouter(stav.) typ utan det är en grupp där jag går med mina kompisar som heter tonår) och fixa sånt till det, synd bara att jag inte kan va med på dansen :/ men, men trevlig fredag!

KRAM


Torsdags sjuk

                
Idag är jag sjuk ännu en gång, det måste gå någonting just nu för såhär ofta brukar jag faktiskt aldrig vara sjuk..
___________________________________________________________________________________________

Imorgon sk jag åka på en hajk med mina vänner som går på tonår och vi kommer verkligen ha grymt kul under denna helg med massa utomhusaktiviteter och snack! Jag kommer att komma tillbaka på söndag precis innan dansen, men jag missar 1 danslektion imorn på fredag för att vi ska åka vid 17:30 till hajken. men lovar att fixa några inlägg innan helgen :)))

KRAM♥


Just some true words in black and white #1