Have a fucking nice day!


bara för att jag längtar till Turkiet

Vart på kilsbergsvandring idag och hela dagen e väll typ historia ? ;) ska försöka få med allt som hänt under dagen.

Först på morgonen så kom jag försent till skolan och då hade redan bussen gått med alla 6:orna och där stod jag och en annan tjej som skulle med den, helt forever alone i skolan medans lärare sprang runt och tjafsa om hur de skulle gö med oss, haha. och sen efter en stund bestämde de att vi fick åka med 2:orna och min första tanke var: Fuck this shit!
och även om jag fick gå hem för mamma så tog jag beslutet att följa med till kilsbergsvandringen ändå med småttingarna. Så runt 9:05 kom bussen och vi åkte med de små. Sen när vi kom fram fika vi typ och sedan gick vi 2,2 kilometer till en grillplats där nåra lärare grillade och jag och den andra tjejen satte oss vid ett vindskydd och typ åt mat och massa små geting bon var där och jag var fett rädd eftersom att jag har en STOR fobi för getingar. Sen när vi satt där och gjorde nada så höll 2:orna att tjafsa med oss blabla och kasta sina väskor på oss, seriöst de var sjukt jobbiga. När det gått ca 2 timmar ungefär klockan 12:25 så satte jag och tjejen oss vid brasgrejen fast att den var släckt och käka på kakor medans vi tjatade om att få gå tillbaka till bussen, men icke de fick vi inte -.-

Sen efter typ 5 minuter hör jag någon ropa mitt namn flera gånger och jag vänder mig om och ser Saja (en från min klass) och jag blir fett glad och kramar typ ihjäl henne eftersom att nu viste jag att alla 6:orna skulle komma ! så alla 2:orna plus den  andra tjejen åkte hem igen med deras buss och jag stannar kvar på ett ställe med 6:orna och vi hade sjukt kul där faktiskt ! så dagen blev ändå bra o så :)

Vid 13:15 gick vi 2,2 km tillbaka till bussen och 14:25 var vi tillbaka på skolan och då skyndade jag mig hem för att byta kläder och sedan skynda mig till bussen eftersom att jag skulle va med Klara. Väl framme vid Klara hade jag sagt att vi skulle träffas vid Sibylla, men smsade att vi inte skulle göra det och då tog det typ 30 minuter innan vi hittade varrandra eftersom att hennes mobil var hemma hos henne. Sen va vi och vi spela in en massa fimer och bakade efter eget recept en super *host* god kaka och så har vi skrattat grymt mycket.

Dagen har vart bäst och jag har nåra bilder från det, men jag orkar inte ladda upp dem ;)

#wierd again?

Om ni ser små rutor med ett rött kryss i så är det för att designen krånglar och för att fixa det klickar ni på:

fn+f5 eller på vissa bara f5


Nybakat♥

Precis gjort gudomliga chokladmuffins♥ hade tänkt ta med dem imorgon på vandringen med skolan.
Och den här gången gick det iallafall inte åt skogen att baka dem :D

före



efter



sen så gjorde jag en supergod hallon smoothie som jag tänkte dricka nu medans jag kollar på några serier :)



I'll never wanna fight, yeah, u allready know



Innan jag brjar berätta dagen så vill jag säga att ni är väldigt sega med att kommentera och ni som gör det är verkligen grymma ! ni gör min dag och jag älskar att se att ni skriver så snälla saker♥
okej nu till dagen :D

Idag har jag vart i skolan och vi hade våran mattelärare hela tiden idag, fast vi höll ju inte på med matte hela tiden, men dagen var chill och vi jobba knappt med någonting, eller inte jag iallafall xD
Sen gick jag hem och satte mig vid datan och prata med nåra kompisar på skype.
Och så har jag fixat lite till imorn (eller inte så mycket) när vi ska åka på kilsbergsvandring och gå typ 1 mil, yay -.- och bättre blir det inte med att det ska regna, jaja får se hur kul d blir, kommer förmodligen klänga på mina kompisr så inte de blir lika trista som skogen, hehe...
pussar

Helgen i bilder







failade naglar man gjorde;)

Make me come alive, come on and turn me on



Måndag idag, igen! ny vecka och nya tag.
Imorse på idrotten hade jag helt glömt bort eller rättare sagt så visste jag inte att vi skulle springa 4 km och jag hade inga gympaskor med mig och jag fick springa 4 km med fobbaskor -.- yay !
det gjorde grymt ont i fötterna och måste säga att jag aldrig gör om det igen. Annars har dagen vart bra och jobbat bra med det jag ska jobba med i skolan så det är jag ganska nöjd med. och föressten är det bara jag som stör mig på folk som man jobbar 2 o 2 med ett skolarbete och sedan är patnern typ den trögaste och jag får skriva allt, jag pekar egentligen inte ut någon speciell, men det händer alltid mig att de hamnar med mig.
aja, efter skolan stack jag hem och läste lite på min nya hunger games bok, lalala älska ! sett filmen på bio 2 gånger och vill se den fler gånger, men har inte råd för tillfället haha. Boken har alla 3 böcker i sig så det är bra.


Unntzz,untzzz

Ska ta fram mina bloggkunskaper nu och blogga mer !!! önskar verkligen att jag har ett minne som hjälper mig att komma ihåg att uppdatera oftare, bla bla bla kommer aldrig hända eftersom att bloggen är trök, men försöker mitt bästa till er läsare :D

LÖRDAG: Var först med pappa på stan, hur grymt och kul som helst. Mycket skratt blev det :) sen efter det drog jag till en kompis och solade och hade det gött, vi solade i ett par timmar innan vi grillade och sedan kollade vi på halva eurovision song contest inann jag drog hem till mig och kollade klart på resten :D

SÖNDAG: drog hem till samma kompis som igår och solade såklart, hehe ;) vi hann inte göra mycket mer än det eftersom att jag skulle hem, hemma duschade jag och fräschade till mig, riktigt skönt faktiskt !
Sedan var det kväll och ännu en tråkig natt innan en ny start på veckan...

aja min helg har vart bäst verkligen, pussar

Eurovision song contest




Sitter och kollar på eurovision song contest och just nu är röstningen och är så sjukt taggad på att Loreen ska vinna, om hon vinner kommer jag seriööööst gå på det nästa år (hehe smitter in lite smått i globen) nej men, om inte Sverige vinner hoppas jag på Serbien ;)

HEJJA SVERIGE !!!!


Stan nästa !

Drar upp t stan nu och ska träffa pappa för att höra några ärenden och ta en fika, mys ! :)


I don't want nobody else,without u i'm no one..


bildbrist just nu så bjussar på denna !




Chaaaa ! har inte gjort mycket medans dagarna flytit på när jag inte bloggat. Har träffat några underbara vänner och vart i skolan som vanligt. Har även haft fullt upp med läxor och är ännu inte klar med det jag missade i historian, så hoppas bara att jag blir klar med det i helgen så att jag kan lämna in allt på måndag :)

Idag har jag träffat Towa och Jonte och vi va i bb först innan vi drog t Tybble och träffa nåra där, hade skojsigt och det var någon sorts gårdsfest på tybble torg oså, men inte så intressant. Sen åkte vi tillbaka t bb och va där innan jag drog till Tonår, grym dag !

Morgondagens planer blir att först åka med pappa t stan och göra några ärenden och sedan drar jag hem till en kompis för att ta en joggingtur,sola och grilla hehe ! berättar mer om det imorn. Sen söndag har jag inte bestämt något, jag tror att det blir att vara med en kompis, men venne just nu :D Tänkte ta och läsa några bloggar nu och sedan blir det att lägga mig trorja, är ganska trött ;)
godnaattt


Önskelista till sommarn ! :D

Här är några kläder,accecoarer,smink och annat som jag vill ha till sommarn, har nästan fått förbud på att handla mer eftersom att jag har så mycket redan, men ska försöka få ihop lite även om jag åker till Turkiet snart och handlar där ;)


Söt kort/lång klänning man kan ha i sommar från Cubus.


Jättefin tunika som jag älskar från Gina Tricot.


snygga bälten som lyser upp alla klädesplagg och gör att man ser somrig och fräsch ut, kan köpas från Gina tricot.

rosig topp man kan ha under linnen och passar även att bara ha över bikinin också, kan köpas från Gina tricot.

Älskar den här byxdressen ! den är från Gina tricot eller Cubus, minns inte riktigt, men den är perfekt att ha i sommar ! :D

rosa cykelbyxor från Gina tricot !

snygg tub top från Gina Tricot

Snygg tub top från Gina tricot, det är en likadan som den ovanför, bara att denna har rosor på sig ;)

SJUKT SNYGGT LINNE från Gina tricot !

Kort t-shirt som passar bra till ett par jeans shorts, kan köpas på Gina tricot.

Jättebra mjukisschorts att sätta på sig när man inte vill ha tajta jeanshorts.

Kortstrumpor från H&M

Kortstrumpor från H&M.

Snygga armband som passar till alla outfits och som piggar upp allting ! kan köpas på H&M

svart Eyeliner från Kicks.

Nagelolja som passar perfekt när naglar blir torra eller ser fula ut. eller helt enkelt att ha det över fransk manikyr ! kan köpas i de flesta affärerna, men tycket kicks har den billigaste :)

Läppliner från kicks.

Perfekt mascara som ger perfekt volym och böjning, denna rekomenderas varmt. Kan köpas i de flesta affärerna och jag kommer nog köpa min från H&M om jag nu köper här eller på flyget till Turkiet.

Täcknings fonduation som gör att man kan täcka sår eller finnar i ansiktet, grymt bra ! kan köpas på kicks.

concealer från kicks.

Torr schampoo som är till för att använda om man tycker att sitt hår ser fett ut och du hinner inte duscha så sprejar du i lite i håret och sedan ser det nyduschat ut. Kan köpas på de flesta affärerna, men kicks rekomenderas eller make up store.




Värmespray som är till för att skydda håret när du plattar/lockar håret. Det blir inte lika slitet om du använder värmespray, du sprejar först och rör om i håret och efter en stund är det bara att köra igång med plattningen/lockningen :D

Älska vädret och livet just nu !

Sitter i mitt rum med mina fönster öppna till max ! jag dampar hög musik och äter riskakor med philadelfiaost och tomater, gott och nyttigt mellanmål :D jag verkligen njuter av sommarvärmen med ett stort glas iskallt vatten och känner mig fräsch. Har tänkt att måla naglarna i en nylon blå färg så att det känns somrigt och sedan fixa lite inför packningen till turkiet, tidig som vanligt ;)

Idag har jag hälsat på gumaeliusskolan med den nya klassen som jag ska gå med i 7:an och det var faktiskt rätt så okej :) skönt att veta till hösten vilka som man hamnar med. Slutade 13:00 och tog en lång och skön promenad hem i solen. Imorn börjar skolan igen, jippie ? Haha puss iallafall :)


#Prao



Vart på prao idag på activa cafét :D det var rätt så chill och jag fick stå i kassan och göra mackor hehe...
Skönt var det ändå eftersom att jag inte hade någon skola och jag slutade klockan 13:00 idag !

Imorn ska jag hälsa på den nya klassen som jag ska va med i 7:an på Gumaelius, det kommer äga ! slutar 13:00 då med så e fortfarande glad för det. börjar klockan halv nio också så lite sovmorgon med.
Just nu sitter jag och kollar på Morgan och Ola Conny, HAHA så grymt dålig engelska de pratar och min humor gör det inte bättre, dööööööör bokstavligen av det där programmet xD puss !

What doesn't kill u, makes u stronger

Hejhejhej, Jag och Klara vaknade för ett par timmar sedan och sen dess har vi kollat på TV och ätit chips till frukost;)

Planerna inför idag är att åka in med Klara t brickebacken och träffa Towa och kanske Alexandra och Nadja om dom kunde. Sen så får vi se hur länge vi är där, men allt från igår skriver jag senare idag :) PUUUSS


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM !!

Skulle ni som har instagram kunna följa mig? Skulle vara grymt snällt :)
#SwAg