Rast.

Hej :) nu sitter jag inne på rasten eftersom att det är skola! och eftersom att jag bor ca 50 meter från min skola så kan jag bara gå hem om jag vill. Men snart så bor jag ju i Rosta och då kan jag inte gå hem som jag gör nu...
iallafall snart blire isrott och sedan spanska, alltid kul :) sen efter skola tänkte jag hitta på något roligt med Towa en stund innan vi forstätter med resten av flyten (vi började mkt tidigare än vi skulle, igår) och då blir det att lasta av en massa kartonger...JOBBIGT.

I'm so afraid to lose you, even if your not mine..

Tjenare vaaaaaaaaare här.
igår som sagt var jag med Klara och vad vi gjort är: fotat,kollat på film, haft sockerkick  och sen gick vi t McDonalds mitt i natten haha! Vi gick och la oss ganska tidigt vid typ 00:00-00:30 för att vi va så trötta. Och för nån timme kom jag hem igen. Har suttit/sitter vid datan och kollar på film, shysst blanding! ;) Jag kommer nog vila hela dagen så att jag orkar discodansträningen sen (y) läääängtar för mina danskläder har kommit nuu....
De var hur snygga som helst, men det tillhör egentligen till tävlingsdansen, men har den ändå på kurserna med.
Kommer lägga upp bild på dom sedan, de är 1 hood tröja,byxor,shorts och en väska med mitt namn på och vad jag går på och vart. thihihihi... :)
Pusspuss
                                
                                                 

Klara♥

                             
                                 
                             
                                           (mitt face behöver ingen bry sig om)             

Tjatja
Är med Klara nuuuu! vi träffades för ett par timmar sedan och då stack vi till hindersmässan som var på stan och kolla runt lite. snacka om att det va kallt!!! Men vi hade iallafall väldigt kul.
Nu så är vi hemma hos Klara och jag ska sova över hos henne idag :) ska bli kulkul. Vi har tänkt att ta lite foton och se på film och sånt, så kvällen/dagen kommer att äga.
kommer blogga mer sedan och berätta vad vi gjort.
Puss


Ny design och header!♥

Ny header och design! :D vad tycks?

Om ni inte kan se den så tryck på F5


FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN!!

Hej igen. Förlåt att jag inte bloggat på flera dagar, jag har inte ens suttit vid datorn och så.
Annars så har det inte hänt så mycket faktiskt.
Jag har bara vart i skolan och varit med några kompisar :)
Idag har jag vart i skolan med (såklart) och bakat bröd till maten sedan!
Jag hade tänkt att få hjälp med att sätta in designen idag, men hon som hjälpt mig har inte svarat ännu på hur det gick för den syns ju inte precis?
jaja får ha tålamod och se :)
Imorn så blir det att kanske va med Towa och dans på fredag och i helgen blire att sova över hos Klara, hennes blogg hittar ni här.
Så är beredd på en toppen vecka av de dagar som är kvar!


(Arkiv bild)

Resulatet från toningen!


Tyckte faktiskt det blev ganska bra! :D
Vad tycker ni?


Tonar håret!

Status STATUS STATUS!!!
Håller just nu på att tona mitt hår till chokladbrun nu när jag kommit hem från Disco dans träningen:) iiihhh längtar så tills det blir klart!
Har väntat så otroligt länge på att få göra det så idag blev det.
Och jag kommer att lägga upp bild senare på hur resultatet blev så håll utkik!!!!!!!


Denna använde jag!!!!



tjugoförstajanuaritvåtusentolv

(Bild brist!)
Hej hej! Förlåt att jag inte bloggade igår, men har vart upptagen så mycket! För igår var jag ju på Tonår och Dansen och sedan kollade jag på film och var super trött efter det och idag så har jag vart med Towa. Bästa dagen verkligen. Men det är ju 10000 minus grader ute så det kändes som om mina tår lossnat av kylan (seriöst!) världens mest obeskrivliga smärta. Men sen vid typ 17:00 så träffade vi upp Nico ocg va med honom en kortis och vi hann typ inte gör något innan alla skulle hem.
Sen hemma åt jag tacos OCH VÄRMDE MINA TÅR!!! och nu sitter jag här vid datan och tjockar mig med godis hehe. Jag tänkte se på någon film sen, men vet inte vilken för har packat ner alla filmer i kartonger till flytten så det blir svårare att bestämma sig... Filmtips kanske?
Sålänge får jag facebooooka litegranna och dunka musik :D

Bloggar mer imorn.

#Swag

Tjabba tjena!
Asså mitt liv är sååååååååååå bajs tråkigt just nu :(
Har typ inget att skriva på min blogg just nu, men jag vill ändå inte tråka ut er läsare också.
Och det tråkiga man gör nu är att plugga,plugga och plugga ännu mer eftersom att det är glosförhör
imorn på engelskan och det är ju inte liiiite tråkigt! ALLA engelska lektioner på Viktoriaskolan är tråkiga :/
Saknar Engelskaskolan som f*n!
Vill inte vara kvar på Viktoria längre.

iallafall när jag pluggat klart sen så tänkte jag sätta mig i min lilla myshörna som jag har just nu där alla kartongerna ligger till flytten i mitt rum och jag fixade det mysigt där med lampa och kuddar o filt och det blev hur mysigt som helst :D kan ta kort på det när jag orkar.
Jag har typ sån hääääääääääääääääääääääääär stor bildbrist just nu och har typ inte pallat eller haft någon lust att fota eller något att fota så mitt liv blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag...
Fast imorn börjar ju Tonår (ett ställe för tonåringar att ha sketa kul!) misstolka inte o.O.
Och så tävlingsdansen hur kul som helst juuu och då börjar mitt liv att vända sig mot toppen igen.
HAHA!!

men också en fråga till er läsare
Vad vill ni att min blogg ska handla om? Vill ni att jag ska göra något speciellt här på bloggen?
Kom med ALLA era idéer så skulle jag bli toppen glad :)


bjussar på några bilder från 2011 eftersom att jag har en big baota stor bildbrist på nya bilder.





Resten av veckan!

Torsdag:
*
skola
*plugga
*kke va med en kompis
Fredag:
*skola
*Tävlingsdans
*Tonår
*hyra film
Lördag:
*slappa
*kke va med en kompis
Söndag:
*Discodans
*plugga

Inte så rolig vecka, men något intresant(stav)?

:)



Igår som sagt så var jag ju med Nico och Towa! Först så träffade jag Towa vid en bro och då så gick vi till konsum och köpte lite saker och sedan så gick vi runt typ hela brickebacken och försökte ringa efter Nicolas fast att han svarade inte och då gick vi hem till mig och jag åt lite middag (Bacon) hehe och sedan fortsatte vi att leta så att våran tid tog typ slut att va, men sen så träffade vi på Nicos tjej och hennes kompis och de skulle på Nicos innebandy träning (han var tränare då) så jag och Towa bah: VAA? och fatta noll lixom.
så jag och Towa fick leta runt på de olika gympahallarna här i Brickebacken tills vi hittade honom på Brickebackens skolas gympahall och då så hängde vi där och höll på med olika idrotssgrejer (misstoolk) tills de små skulle köra innebandy och då stack jag och Towa och då var det nästan dags för oss att gå hem för då skulle jag möta upp en kompis och åka till Rostaskolan för information om Gumealiusskolan :) Och de har profiler där som man får välja att hålla på med under skolgången och jag ska välja dans eller engelska, men tror det blir dans!

Det var om dagen igår och idag har jag bara vart i skolan och har tråkigt -.-" men imorn får tjejerna i klassen sovmorgon till kl 10:00 för att killarna har hemkunskap kl 8:15 den tiden vi egentligen ska gå till skolan :D


Chilli krilli!

Nu har jag kommit hem från skolan och väntar på att klockan ska bli 15:15 så att jag kan dra till ett ställe och träffa Towa och Nicolas och då så ska vi hitta på något roligt att göra. Jag kommer att blogga mer sen vad vi gjort och så om jag hinner för ikväll så ska jag ju till Rostaskolans informationsmöte om Gumeliusskolan (stav) så kanske efter att jag kommit hem från det så kan jag blogga!

KRAAAAAMAR FRÅN ÖREBRO<3


Streetdance idag då!

Tjatja! Har precis kommit hem från skapargruppen och där höll vi på med gips o så och nu så ska jag snart äta och fixa iordning mig till streetdancen som börjar ikväll :D det stället där jag ska börja heter Nerikes dansinstitut och enligt folk som jag känner där så är det verkligen rekomenderat!
Åhh längtar verkligen så. men iallafall idag så har dagen varit seeeeeeeeegast!
Ingenting hände ju idag i skolan och jag var mest trött som vanligt -.-'
Hoppas man får det bättre imorn för då så ska ju jag på informationsmöte på Rostaskolan
och då ska man få höra om Gumeliusskolan som man ska börja i direkt efter Rostaskolan som går upp till 6:an och jag går ju i 6:an nu så bäst att veta om Gumelius och sååååånt :D
Men, men ska blogga mer ikväll om hur dansen va och så, så vi syyyyyyns väl då!
hejdå!
KRAM<3
                  
                                 
bild från i sommras som saknas sååååååååå

slö, slö och ännu mer slö

Hej, har bara slappat idag och tagit det lugnt så att jag orkar med skolan imorn (fast vet att jag inte kommer det) och sen så börjr min skapargrupp och streetdance imorn också och längter som fan!!!

och just nu sitter jag i min one piece (stav) med katten och myser medans jag redigerar lite bilder :)
men ni får ha det gött ;*
KRAM


Never let someone go in to your life if you don't want to.

Brrrrummm va glaaa jag e just nu!
Ska träffa en utav mina bästa kompisar efter en jättelång tid och det ska verkligen bli superkul!!
Ska platta mitt hår,klä på mig, äta lite frukost och sedan sticker
jag hem till henne(och hon heter Ebba) och så ska vi ta bussen därifrån till Marieberg.
jag ska köpa bland annat  nya danskläder till streetdancen som börjar igen på måndag :D taggad som sjutton. Iallafall med Ebba har jag hur kul som helst och det är så bra att shoppa med henne eftersom vi båda älskar det.
Till en annan sak!
Är ju snart färdig med min "teckning" och hade tänkt att visa den här på bloggen, men blev ju inte sådär jättenöjd och så är det en annan blogg som jag tycker är jättebra som lägger upp sin teckningar och då känns det som om jag typ "härmar" för hon läser ju den här bloggen och så, men jag tror nog det är ok! :D
Bara ni vill se den så!

ska väl fixa iordning mig nu

KRAM